Kuluttajakäyttöön suunniteltu, moninkertainen testivoittaja Dräger Alcotest 3820 on loistava valinta, sillä se hyödyntää samaa tekniikkaa kuin viranomaisten käyttämät tarkkuusalkometrit, joten tulos on aina tarkka ja luotettava. Laitteen helppokäyttöisyyden ansiosta puhallusnäytteen ottaminen sujuu keneltä tahansa. Poistunut tuotevalikoimasta.

Tutustu Alcotest 3820 -alkotesteriin

Tuotenumero: D8324924 Osasto:

Kuvaus

Älä arvuuttele, hanki Dräger Alcotest 3820

Alkoholin palaminen elimistöstä on yksilöllistä, ja välillä jopa yllättävän hidasta, minkä vuoksi ajokuntoa voi olla haastavaa arvioida. Puhallusratsioita ei kuitenkaan tarvitse jännittää, jos käytössäsi on moninkertainen testivoittaja: Dräger Alcotest 3820.

Dräger 3820 hyödyntää samaa tekniikkaa kuin viranomaisten käyttämät tarkkuusalkometrit, joten tulos on tarkka ja voit asettua ratin taakse luottavaisin mielin.

Dräger 3820 on tarkka ja nopea

Dräger Alcotest 3820 on paitsi tarkka, niin myös kompaktin kokoinen ja lähes heti käyttövalmis, joten puhalluksen pystyy tekemään huomaamattomasti missä tahansa.

Myös tuloksen saaminen on nopeaa; käsittelyaika on vain noin 3 sekuntia, jos tulos on 0,00 ‰. Jos uloshengitysilmassa on alkoholia, kestää puhallusnäytteen käsittely hieman pidempään. Alkoholipitoisuuden ollessa 1,00 ‰, näytteen käsittelyyn menee noin 10 sekuntia.

Säännöllisen kalibroinnin avulla laitteen mittaustekniikka pysyy tarkkana vuosia.

Käyttäjäystävällisyys edellä

Dräger 3820 on suunniteltu käyttäjäystävällisyys edellä – puhallusnäytteen antaminen on helppoa, nopeaa ja luontevaa. Suomenkieliset opasteet, selkeä näyttö, äänimerkit ja taustavalaistu painike ohjaavat käyttäjää, joten laitteen käyttö luonnistuu keneltä tahansa.

Saatat myös pitää...