Tarkkaa ja luotettavaa mittaustekniikkaa ammattikäyttöön. Alcotest 5820 on kompaktinkokoinen ja erittäin käyttäjäystävällinen – viimeistellyn suunnittelun ansiosta testit voidaan suorittaa nopeasti, helposti ja hygieenisesti.

Tuotenumero: D8324921 Osasto:

Kuvaus

Dräger Alcotest 5820 tarjoaa helppoa ja luotettavaa alkoholin mittausta ammattikäyttöön. Kompaktinkokoisella laitteella puhallutukset sujuvat nopeasti ja hygieenisesti.

Helppo puhallustesti huippuluokan tekniikalla

Alcotest 5820 on käyttövalmis muutamassa sekunnissa, joten puhallustestin voi suorittaa nopeasti missä ja milloin tahansa. Laite mahdollistaa alkoholin mittauksen myös ympäröivästä ilmasta (=passiivinen näytteenotto), jolloin suukappaletta ei tarvita ollenkaan. Kaikki mittaukseen liittyvät toiminnot aktivoidaan vihreällä OK-painikkeella, kahta muuta painiketta käytetään valikossa navingointiin.

Alkotesterin mittaustekniikka perustuu luotettavaksi havaittuun elektrokemialliseen anturiin. Tekniiikan ominaispiirteitä ovat erittäin lyhyt vasteaika, tarkkuus ja pitkä käyttöikä. Anturi antaa tarkan mittaustuloksen nopeasti myös korkeista alkoholipitoisuuksista. Tämä pätee sekä aktiiviseen että passiiviseen näytteenottoon. Testin tulos on luotettava niin -5 kuin +50 °C:n lämpötilassa.

Suunniteltu käytännöllisyys edellä

Päihtyneiden henkilöiden parissa työskentely vaatii muutenkin keskittymistä, joten alkotesterin helppokäyttöisyys nousee yhdeksi laitteen arvostetuimmista ominaisuuksista. Dräger 5820 on suunniteltu käytännöllisyys edellä, joten kaikkia mittaustoimintoja ohjataan yhdellä painikkeella ja laitteen selkeä, valaistu näyttö ohjaa läpi puhallustestin. LED-merkkivalo ja äänimerkit tukevat näytön ilmoituksia ja ilmoittavat esimerkiksi mittauksen päättymisestä.

Alcotest 5820:n viimeistellyn suunnittelun ansiosta puhallustestit voidaan suorittaa nopeasti, helposti ja hygieenisesti. Käteensopivaa laitetta on mukava käyttää ja patentoitu ”Slide’N’ Click” -suukappale puolestaan on muotoiltu niin, että se on helppo naksauttaa paikoilleen myös pimeässä. Myös suukappaleen irrotus onnistuu yhtä helposti ja hygieenisesti. Alkotesteri on heti valmis seuraavaan testiin, kun suukappale on vaihdettu.

Suukappaleen suunnittelussa on myös otettu huomioon mahdolliset manipulointiyritykset, joten sen ulostuloa ei ole mahdollista sulkea kesken puhalluksen. Myös hygieenisyyteen on kiinnitetty erityistä huomiota – suukappaleen uloke estää puhaltajan suun kosketuksen laitteeseen. ”Slide’N’ Click” -suukappaleita on saatavilla 100 ja 1000 kpl paketeissa.

Lisätiedot

Standardi

EN 15964, NHTSA-, FDA-yhteensopiva, kokoonpanosta riippuen

Saatat myös pitää...