Ilmaisee muutamassa minuutissa, onko henkilö käyttänyt huumausaineita. Kompakti ja nopea syljestä otettava huumetesti antaa luotettavan tuloksen helposti ja edullisesti. Laite toimii ilman sähköä, joten sitä voidaan käyttää missä tahansa.

Tuotenumero: D8325500 Osasto:

Kuvaus

Helppo ja turvallinen näytteenotto
Dräger DrugCheck 3000 koostuu kahdesta osasta: näytteenkeräimestä sylkinäytteen ottoa varten ja testikasetista näytteen analysointiin. Puskuriliuosta sisältävässä testikasetissa on ikkuna, jonka kahteen testiliuskaan kontrolli- ja testiviivat ilmestyvät. Testissä on kolme helppoa vaihetta: Kerää sylkinäyte, ravista testisarjaa ja aloita testaus lyhyen inkubaatioajan jälkeen. Keräimen päässä olevan indikaattorin väri häviää, kun näytettä on kerätty riittävästi. Tulos voidaan lukea heti, kun kontrolliviivat tulevat näkyviin. Testitulos on negatiivinen, mikäli testiliuskaan
jokaisen aineryhmän (huumeen) kohdalle ilmestyy viiva. Näyte ei tällöin sisällä tutkittuja aineita. Mikäli jonkin aineryhmän kohdalle ei ilmesty viivaa, tulos on kyseisen aineen osalta positiivinen.

Nopea ja herkkä analyysi
Dräger DrugCheck 3000 tunnistaa samanaikaisesti jopa viisi huumausaineryhmää: kokaiini, opiaatit, amfetamiini, metamfetamiini/design-huumeet (esim. ekstaasi) ja kannabis (THC). Näistä aineryhmistä kannabis on yleisimmin käytetty ja kaikista yhdisteistä (THC) lisäksi myös vaikein tunnistaa. Tästä syystä Dräger DrugCheck 3000 on optimoitu THC:n seulontaan ja valittavissa on nyt kaksi erilaista testausvaihtoehtoa: valitusta testin odotusajasta (inkubaatioaika) riippuen nopea testi, jossa THC:n raja-arvo on korkea ja herkkä testi, jossa THC:n raja-arvo on matala. Koko testi kestää vain 3–5 minuuttia.

Yksiselitteinen huumetesti seulontaan paikan päällä
Kompakti DrugCheck 3000 kulkee kätevästi mukana. Sen saa helposti ja nopeasti käyttövalmiiksi ja se soveltuu joustavasti erilaisiin käyttökohteisiin, kuten liikennevalvontaan ja työpaikoilla* turvallisuussyistä suoritettavaan huumetestaukseen. Testisarjassa ei ole sähköisiä osia, joten se on turvallinen myös vaarallisilla alueilla.

Muita etuja
Drägerillä on vuosikymmenien kokemus alkoholin mittauslaitteista ja huumeiden seulontamenetelmistä. DrugCheck 3000:ssa on hyödynnetty hyväksi havaitun Dräger DrugTest® 5000-järjestelmän toimintaperiaatetta: sillä voidaan todeta luotettavasti pienetkin THC-jäämät. Kertakäyttöinen DrugCheck 3000 -testisarja on hygieeninen eikä sitä voi manipuloida.

*DrugCheck® 3000 -testisarjaa myydään USA:ssa vain viranomaiskäyttöön