Luotettava kumppanisi vaativissa
olosuhteissa. Henkilökohtainen yhden kaasun mittari mittaa
CO-, H2S-, SO2- tai O2 -kaasua nopeasti ja tarkasti. Nopeat anturin
vasteajat sekä tehokas paristo takaavat myös turvallisuuden

Tuotenumero: D8326331 Osasto:

Kuvaus

Vahvaa suorituskykyä maksimaalisen turvallisuuden takaamiseksi
Voit luottaa Dräger Pac 6500 -mittariin: Henkilökohtainen yhden kaasun mittari varoittaa vaarallisista hiilimonoksidi-, rikkivety-, rikkidioksidi- ja happipitoisuuksista täsmällisesti ja luotettavasti. Tehokkaat anturit, joiden vasteaika (T90) on erittäin lyhyt, takaavat nopean reagoinnin. Laajan mittausalueensa ansiosta Pac 6500 on monikäyttöinen. Esimerkiksi CO-anturi mittaa pitoisuuksia väliltä 1–1 999 ppm, ja H2S-anturi väliltä 0,4–100 ppm.

Käyttö on helppoa selkeän käyttäjäopastuksen ansiosta.
Merkkivalo osoittaa, onko mittarin toiminta testattu, ja onko se valmis käyttöön. Kotelo on suunniteltu myös turvallisuuttasi ajatellen: Virheiden minimoimiseksi Dräger Pac 6500 -mittarin anturivaihtoehdot ovat eri värisiä. Vankka muotoilu – vaativimpiinkin olosuhteisiin
Pac 6500 -mittaria on helppo käsitellä äärimmäisissäkin olosuhteissa: Anturista riippuen, anturit sietävät -40–(+55)°:n lämpötiloja ja ympäristön ilmanpainevaihtelut 700–1300 millibaarin välillä. Kalvosuodatin suojaa anturia vierailta aineilta kuten pölyltä ja nesteiltä. Iskun- ja kemikaaleja kestävä kotelo täyttää IP68-standardiluokituksen vaatimukset.

Käyttäjäystävällisellä näytöllä näkyvät kaikki tärkeät tiedot.
Isolla näytöllä ei käytetä tekstiä, ja mitattavan kaasun pitoisuus näkyy selkeästi. Myös muut tärkeät tiedot näytetään, esimerkiksi jäljellä oleva pariston kapasiteetti. Kirkas taustavalo mahdollistaa kaikkien arvojen hyvän luettavuuden pimeässä.

360°:n hälytys eri toiminnoin
Jos Dräger Pac 6500 mittaa vaarallisia kaasupitoisuuksia, hälytysääni, hälytysvalo ja värinähälytys käynnistyvät. Kaksi kirkasta, vilkkuvaa LED-valoa mittarin päällä ja pohjassa varmistavat hälytyksen selkeän näkyvyyden kaikilta suunnilta. Hälytyssignaalin kuuluvuus on korkeimmillaan 90 dB. Näyttöön saadaan milloin tahansa mittaussekvenssin mitattu huippuarvo. Aiemmin tapahtuneet hälytykset on nähtävissä myöhemminkin, vaikka ne olisi jo kuitattu. Happianturilla varustetussa Pac 6500 mittarissa on standardihälytysrajan ohella kaksi lisähälytysrajaa. Tiedonkeruu- ja tapahtumaloki analyysejä ja raportteja varten Dräger Pac 6500 tapahtumalokiin kirjataan pitoisuuksien ja tapahtumien ohella päivämäärä ja aika. Käyttöliittymän kautta tiedot voidaan ladata tietokoneelle, jossa niitä voidaan jatkokäsitellä.

Edulliset käyttökustannukset
Kaikki Pac 6500 -versiot on varustettu äärimmäisen kestävällä DrägerSensor-anturilla ja tehokkaalla paristolla. H2S, SO2 ja CO -versioiden anturia ja paristoa ei tarvitse vaihtaa mittarin koko kahden vuoden huoltovapaana käyttöaikana. Pac 6500 on suojattu vedeltä, pölyltä ja muulta lialta erityisen kalvosuodattimen avulla. Kun suodatin alkaa olla hyvin likainen, voit vaihtaa sen helposti ja nopeasti itse. Mittari on saman tien jälleen käyttövalmis.

Nopea toimintatesti säästää aikaa ja rahaa.
Toimintatestit ja kalibroinnit voidaan suorittaa erityisen tehokkaasti Dräger X-dock® -kalibrointiasemalla. Automaattiset X-dock -aseman toimintatestit ovat edullinen ja helppokäyttöinen ratkaisu, sillä testit ovat lyhytkestoisia ja kuluttavat erittäin vähän testikaasua. Dräger Pac 6500 vain kiinnitetään toimintatestiasemaan, ja oikeiden asetusten valinta tapahtuu automaattisesti.