Työturvallisuus on aina etusijalla: anturivalinnasta riippuen yksi kaasunilmaisin, Dräger Pac ® 7000, antaa luotettavan varoituksen 14 eri kaasun vaarallisista pitoisuuksista. Ainutlaatuinen: valinnainen 5 vuoden takuu H2S-, O2- ja CO-versioille.

Tuotenumero: D8326380 Osasto:

Kuvaus

Varoittaa vaarallisten kaasujen pitoisuuksista
Jokainen työpäivä asettaa korkeimmat vaatimukset kaasun valvonnalle. Laite varoittaa luotettavasti hiilimonoksidin, rikkivetyjen (mukaan lukien matalan pitoisuuden vaihtoehto), hapen, hiilidioksidin, rikkidioksidin, kloorin, syaanivetyjen, ammoniakin, typpidioksidin, typpimonoksidin, fosfiinin ja orgaanisten höyryjen vaarallisilta pitoisuuksilta.

Vankka ja pitkäikäinen
Suojakumi varmistaa, että Dräger Pac 7000 -kotelo on erityisen iskunkestävä. Laite täyttää IP 68 -vaatimuksessa asetetut tiukat pöly- ja vesisuojavaatimukset. Myös sähkömagneettinen vastus on optimoitu. Dräger on suunnitellut Dräger Pac 7000: n rajoittamattoman käyttöiän. Tarvittaessa anturit voidaan yksinkertaisesti vaihtaa.

Yksinkertainen kalibrointi ja konfigurointi
Törmäystesti ja herkkyyskalibrointi voidaan valita salasanasuojatulla valikossa. Raitisilman kalibrointi voidaan optimoida salasanalla. Laite on varustettu infrapunaliitännällä ja se voidaan liittää tietokoneeseen tietoliikennetelineen kautta haluttujen toimintojen aktivoimiseksi tai tallennettujen tietojen lataamiseksi.